Cirkusskole vår 2021

  Bergens eneste cirkusskole startet med stor suksess i 2011, og vi har siden den gang undervist barn, ungdom og voksne fra hele Bergen, og har flere år vært med under barnas festspillprogram! 

  Vi trener på:

  • Luftakrobatikk
  • Balanse/line
  • Sjonglering
  • Akrobatikk
  • Klovnerier

  Dette er et utrolig spennende opplegg satt sammen av søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal som er fra noe så sjeldent som en ekte norsk sirkusfamilie, med hele livet som fartstid fra sirkus!  De har også med seg flinke assistenter.

  Kurset går over 10 uker og ender i en ekte liten cirkusopptreden. En minnerik forestilling for de medvirkende og ikke minst for stolte foreldre og besteforeldre i salen.

  Ønsker du å drive med både teater og cirkus? Teateret rekrutterer innimellom cirkusskolens elever til sine teaterforestillinger, og elevene har også en eksklusiv tilgang til auditioner teateret avholder når stykker skal settes opp – så her er mange spennende muligheter for de som ønsker å utvikle seg. Vi rekrutterer også medlemmer til elitetruppen vår - Cirkus Balance, for de som virkelig vil satse på cirkusdrømmen.

  Cirkusskolen er delt inn i grupper etter alder og koster 2300,- pr semester

  • Gruppe 1. 6 - 9år – Øver onsdager fra 17:00-18:00,
  • Gruppe 2. 10 og 11 år – Øver onsdager fra 18:05-19:05.
  • Gruppe 3. 12 år og eldre - Øver onsdager fra 19.10-20.10

  Vi øver på Bønes, i Fjellsdalen 1. Første øving er 27. Januar. 

  Når man har betalt tildeles man plass automatisk og opptar da en plass. Teateret refunderer derfor ikke betalt semesteravgift. Du kan altså ikke angre og få semesteravgiften refundert dersom du finner ut at du heller vil begynne på en annen fritidsaktivitet eller lignende, når avgiften først er betalt.


  OBS, du får info på mail ca en uke før oppstart. Så hvis påmeldingen din går gjennom trenger du ikke å gjøre noe mer før den tid. Har du problemer med påmelding, send en mail til teaterskole@fyllingsdalenteater.com


  Hjertelig velkommen til Cirkusskolen!

  Sted: Studio
  :
  :
  Velg gruppe basert på alder *
  Fornavn *
  Etternavn *
  Fødselsdato (dd.mm.åå) *
  Elevens mobiltelefon
  Elevens email
  .
  Kommentar til teaterskole læreren
  Kommentar til søknaden
  -------------------------------------------------------------- Foresatt 1:-----------------------------------------------------------------------
  1) Navn *
  1) Mobiltelefon *
  1) Epost *
  -------------------------------------------------------------- Foresatt 2:-----------------------------------------------------------------------
  2) Navn
  .
  2) Mobiltelefon
  2) Epost
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   *
  Kampanjekode 
   *
  visa   Master card   sikker betaling