Cirkusskole høst 2021

  Bergens eneste cirkusskole startet med stor suksess i 2011, og vi har siden den gang undervist barn, ungdom og voksne fra hele Bergen, og har flere år vært med under barnas festspillprogram! 

  Vi trener på:

  • Luftakrobatikk
  • Balanse/line
  • Sjonglering
  • Akrobatikk
  • Klovnerier

  Dette er et utrolig spennende opplegg satt sammen av søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal som er fra noe så sjeldent som en ekte norsk sirkusfamilie, med hele livet som fartstid fra sirkus! De har også med seg flinke assistenter. Vi øver i et egnet lokale på Bønes (Fjellsdalen 1).

  Kurset går over 10 uker.

  Ønsker du å drive med både teater og cirkus? Teateret rekrutterer innimellom cirkusskolens elever til sine teaterforestillinger, og elevene har også en eksklusiv tilgang til auditions teateret avholder når stykker skal settes opp – så her er mange spennende muligheter for de som ønsker å utvikle seg. Cirkusskolen rekrutterer også kandidater til Cirkus Balance, teaterets egen cirkustrupp!

  Cirkusskolen er delt inn i grupper etter alder og erfaring og koster 2300,- pr semester.

  Når man har betalt tildeles man plass automatisk og opptar da en plass. Teateret refunderer derfor ikke betalt semesteravgift. Du kan altså ikke angre og få semesteravgiften refundert dersom du finner ut at du heller vil begynne på en annen fritidsaktivitet eller lignende, når avgiften først er betalt.


  OBS, du får info på mail ca en uke før oppstart. Så hvis påmeldingen din går gjennom trenger du ikke å gjøre noe mer før den tid. Har du problemer med påmelding, send en mail til post@fyllingsdalenteater.no


  Hjertelig velkommen til Cirkusskolen!

  Sted: Fjellsdalen 1
  :
  :
  Velg gruppe basert på alder og erfaring *
  Fornavn *
  Etternavn *
  Fødselsdato (dd.mm.åå) *
  Foreldres mobil (evt egen om du er over 18 år)
  Epost all info kan sendes til
  Gjenta e-post
  Elevens mobilnr, dersom vedkommende har egen mobil:
  .
  Kommentar til teaterskole læreren
  Kommentar til søknaden
  -------------------------------------------------------------- Foresatt 1:-----------------------------------------------------------------------
  1) Navn *
  1) Epost *
  -------------------------------------------------------------- Foresatt 2:-----------------------------------------------------------------------
  2) Navn
  .
  2) Mobiltelefon
  2) Epost
   *
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   *
  Du trenger ikke skrive noe i kampanjekodefeltet hvis du ikke har fått beskjed om det, bare la det stå tomt, og la være å trykke på valider :)
  Kampanjekode 
   *
  visa   Master card   sikker betaling