Sommerskolen 2019

  VILKÅR FOR SOMMERSKOLEN VED  FYLLINGSDALEN TEATER (NFT):


  VILKÅR FOR SOMMERSKOLEN VED FYLLINGSDALEN TEATER (NFT): Sommerskolen er etablert som et undervisningstilbud for barn og ungdom i Bergen og omegn. Våre instruktører har bakgrunn fra sang, dans, skuespill og teater. Sommerskolen er åpen mandag-fredag i den valgte uken fra 08.00-16.00. 

   

  Vi inviterer alle barn og ungdommer fra 8år og oppover til en uke fylt med opplevelser og moro. Våre instruktører har planlagt en uke med fokus på sang, dans og skuespill i et trygt og engasjerende miljø. Elevene vil jobbe sammen i små aldersdelte grupper med forskjellige øvelser og leker tilknyttet teater og kreativ utfoldelse. I løpet av uken skal vi blant annet ha radioteater, audition-trening, uteteater, improvisasjon, klovneri, reggae og mye mer! Uken blir avsluttet med grilling, diplomutdeling og åpen scene. Inkludert i kursavgiften er frokost, diplom, grillmat og undervisningsopplegg for hele uken. 

   

  Vi har 3 hoved-instruktører som vil bidra til å gjøre Sommerskolen til en unik opplevelse hvor elevene får jobbe med eksperter på ulike felt som vil være nye og spennende om du har gått på teater før, eller er helt ny. Instruktørene for Sommerskolen er Simen Tunes, Susann Melani Waszak Smørdal og Mats Johannessen. Vi skal også ha gjesteinstruktører som kommer på besøk en dag for å undervise i noen timer. Gjesteinstruktørene er mestere av sitt felt og kan undervise i alt fra sang til magi og alt i mellom. 

   

  Hver dag vil der blir servert frokost fra 08.00 til 09.00. Fra 09.00 til 15.00 vil elevene følge et undervisningsopplegg med avbrekk klokken 12.00 for lunsjpause. Etter 15.00 vil der bli satt frem brettspill og diverse aktiviteter frem til teaterskolen stenger 16.00. Det er forventet at elevene stiller i klær som passer for aktivitet og medbringer matpakke til lunsj og drikkeflaske. 

   

  Når man har fått tildelt plass ved Sommerskolen opptar man en plass, og sommerskolen refunderer ikke betalt kursavgift. Elever som gjentatte ganger forstyrrer undervisningen og/eller medelever kan miste plassen ved sommerskolen. Dette skal i så fall først varsles skriftlig, kursavgiften vil ikke bli refundert i slike tilfeller. Sommerskolen har nulltoleranse for mobbing. 

   

  NB: vi har en minimumsgrense på antall påmeldte på 10 elever. Om Sommerskolen ikke skulle kunne nå dette antallet vil ikke den være gjennomførbar. De allerede påmeldte vil da bli refundert betalingen sin. Vi har også en grense på maksimum 24 elever. Så snart Sommerskolen har 24 elever vil det ikke være mulig å melde seg på lenger. Her er det første mann til mølla. 

   

  Det gis søskenrabatt på 300,- per søsken. 

   

  NB: påse vennligst at du velger riktig årgang i klasse-valget for deg eller ditt barn i påmeldingsskjemaet! Sommerskolen vil bruke aldersdelte grupper i store deler av det planlagte undervisningsopplegget. Om det er ønskelig at eleven deltar i en annen gruppe må Sommerskolen kontaktes i forkant av påmelding

  Pris: 2.800,-

  Søskenrabatt: 300,- pr søsken

  Kontaktepost: simen.tunes@hotmail.com

  Sted: Teaterskolen
  Startdato: 24.06.2019 08:00
  Sluttdato: 09.08.2019 10:00
  Påmeldingsfrist: 05.08.2019 09:00
  Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
  visa   Master card   sikker betaling