Cirkusskole høsten 2019

  Bergens eneste cirkusskole startet med stor suksess i 2011, og vi har siden den gang undervist barn, ungdom og voksne fra hele Bergen, og har flere år vært med under barnas festspillprogram! 

  Vi trener på:

  • Luftakrobatikk
  • Balanse/line
  • Sjonglering
  • Akrobatikk
  • Klovnerier

  Dette er et utrolig spennende opplegg satt sammen av søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal som er fra noe så sjeldent som en ekte norsk sirkusfamilie, med hele livet som fartstid fra sirkus! De har også med seg instruktør Leroy Quaiser, som har masse erfaring som sirkusartist!

  Kurset går over 10 uker og ender i en ekte liten cirkusopptreden. En minnerik forestilling for de medvirkende og ikke minst for stolte foreldre og besteforeldre i salen.

  Ønsker du å drive med både teater og cirkus? Teateret rekrutterer innimellom cirkusskolens elever til sine teaterforestillinger, og elevene har også en eksklusiv tilgang til auditioner teateret avholder når stykker skal settes opp – så her er mange spennende muligheter for de som ønsker å utvikle seg.

  Cirkusskolen er delt inn i grupper etter alder og koster 2300,- pr semester

  • Gruppe 1. 6 - 8år – Øver onsdager fra 17:00-18:00,
  • Gruppe 2. 9 år og oppover – Øver onsdager fra 18:00-19:00.

  Vi øver i nytt studio på 500m2 i Damsgårdsveien 229 på Laksevåg.

  Når man har betalt tildeles man plass automatisk og opptar da en plass. Teateret refunderer derfor ikke betalt semesteravgift. Du kan altså ikke angre og få semesteravgiften refundert dersom du finner ut at du heller vil begynne på en annen fritidsaktivitet eller lignende, når avgiften først er betalt.

  Sted: Studio
  Påmeldingsfrist: 07.09.2019 17:00
  Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
  visa   Master card   sikker betaling